Team & Partners

SLG Property is dé onroerend goed specialist voor huizenkoopjes in de Costa del Sol. Met onze schat aan ervaring kunnen wij onze klanten de mooiste woningen aanbieden. Wij specialiseren ons in de gebieden rond Málaga, Marbella en andere plekken aan de Spaanse kust. Daarbij werken we nauw samen met diverse collega-makelaars, waardoor wij u altijd de nieuwste en interessantste objecten aan kunnen bieden.

Ron de Vries

Ron de Vries is de eigenaar en oprichter van SLG Property en heeft jarenlange ervaring in het vak. Hij vertrok al op 21e jarige leeftijd naar de Costa del Sol en deed de eerste jaren voornamelijk ervaring op binnen de toeristische branche en als reisleider in onder andere Spanje, Portugal en Griekenland. In 2000 maakte hij de overstap naar de onroerend goed sector en ging hij aan de slag bij Viva Estates. Eerst als verkoopadviseur, vervolgens als branchemanager en uiteindelijk als general sales manager met de verantwoordelijkheid over 14 kantoren.

Tijdens de crisisjaren, waar ook Viva Estates mee kampte, richtte Ron in 2010 Spanish Living – SLG Property op. In de eerste jaren richtten we ons voornamelijk op bankbeslagen met hoge kortingen. Nu de crisis zo goed als achter de rug is, trekt de markt weer aan. Sinds begin 2015 richt SLG Property zich steeds meer op interessante nieuwbouwprojecten aan de kust.

Partners

SLG Property werkt samen met diverse makelaars in Spanje. Wij zijn ook aangesloten bij de grootste Costa del Sol-database waarop 700 makelaars meer dan 24.000 objecten tonen en delen. Daarom heeft u aan 1 makelaar genoeg, aangezien wij voor u alle andere 700 in kan schakelen.

Wij werken ook samen met Vlaamse en Nederlandse advocaten en hypotheekadviseurs die u geheel en vrijblijvend kunnen adviseren over de aankoop van onroerend goed in Spanje. Boven alles zullen wij voor u ons uiterste best doen om uw droomhuis aan de Costa del Sol te vinden.

‘Nederlandstalige’ advocatenkantoren waar we mee samenwerken zijn:

Ilse Jodts Legal and Taxes - Mevr. Ilse Jodts

De Cotta Law - Mevr. Gisele van Meer

Contact

Heeft u verder nog vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaand telefoonnummer:

Marbella office

T:(+34) 992830378

M:(+34) 677670480

E: info@slgproperty.com

 


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x