Te koop Flat Costa Del Sol Rincón De La Victoria € 505.000,-

Rincón De La Victoria

Vanaf € 505.000,-

BESCHRIJVING

Wij presenteren een exclusieve vastgoedpromotie ontworpen om te genieten van de zon, het klimaat en het adembenemende zeezicht vanaf de ruime terrassen. Deze wooncomplex combineert perfect comfort en modern design. Het bestaat uit 22 woningen georiënteerd op het zuiden en oosten, met ruime en lichte woon-eetkamers, 3 slaapkamers en twee badkamers. Elke woning beschikt over terrassen met een ongeëvenaard uitzicht. Bovendien beschikt je nieuwe huis over een zwembad met uitzicht en aangelegde tuinen, zorgvuldig ontworpen gemeenschappelijke ruimtes om te ontspannen en tot rust te komen. Eerste Klasse Comfort en Diensten Garage en Berging: Voor je totale comfort en veiligheid. Zwembad met Uitzicht en Solarium: Geniet van ontspannende momenten onder de mediterrane zon met spectaculaire uitzichten. Airconditioning in alle Ruimtes: Houd een aangename temperatuur het hele jaar door. Zeezicht: Ruime terrassen met indrukwekkende uitzichten. Contemporary Design: Met moderne en functionele architectuur die maximaal comfort en elegantie biedt. Een Exclusieve en Natuurlijke Omgeving Gelegen in een bevoorrechte omgeving, kun je in deze woningen genieten van kilometers rustige stranden met een Q-kwaliteitscertificaat, omringd door natuur. Bovendien kun je een breed scala aan sporten en buitenactiviteiten beoefenen, zoals golfen in Añoreta, hardlopen, fietsen, wandelen, zwemmen, paddle surfen of paramotor vliegen. Perfecte Combinatie van Rust en Stedelijk Leven Je nieuwe huis biedt de perfecte combinatie van de rust van een bevoorrechte natuurlijke omgeving en de nabijheid van de bruisende sfeer van Málaga stad en andere nabijgelegen gemeenten. Woon-Eetkamer met Open Keuken: Ruime en lichte ruimtes om onvergetelijke momenten te delen. Solarium op de Bovenste Verdiepingen: Woningen op de bovenste verdiepingen beschikken over een privé solarium om te genieten van de zon en het uitzicht in totale privacy. Uitstekende Verbindingen en Toegankelijkheid Gelegen in een strategisch gebied, bieden deze woningen snelle en gemakkelijke verbindingen met belangrijke punten in Spanje en mogelijkheden om naar het buitenland te reizen. Uitstekende Connectiviteit: Slechts 30 minuten van het AVE-station en de luchthaven. Nabijgelegen Diensten: De omgeving biedt een grote verscheidenheid aan diensten zoals scholen (Novaschool), supermarkten, sportcentra en een breed scala aan vrijetijdsbesteding voor het hele gezin. Beleef de Ervaring van een Unieke Omgeving Ontdek je nieuwe huis aan de Costa del Sol en beleef de ervaring van een unieke omgeving onder de mediterrane zon. Neem contact met ons op en realiseer de droom om te wonen op een plek waar luxe en natuur samenkomen!

Responsive image
113m²
Responsive image
3
Responsive image
2
Responsive image
yes
Responsive image
113m²
Responsive image
3
Responsive image
2
Responsive image
yes

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Woonoppervlak: 113m²

Leefruimte: 113m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: yes

Lift: yes

Bouwjaar: 2024

Verdieping: Ja

GEBIED
Volledig ingerichte keuken Vloerverwarming in badkamers Airconditioning Warm/Koud Lift Gemeenschappelijke tuin Gemeenschappelijk zwembad Zwembad voor kinderen Bergruimte

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Estepona € 419.000,-

Prijs € 419.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Estepona € 490.000,-

Prijs € 490.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Estepona € 503.000,-

Prijs € 503.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Mijas € 419.000,-

Prijs € 419.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x