Te koop Bouwgrond Costa Del Sol Marbella East € 595.000,-

Marbella East

Vanaf € 595.000,-

BESCHRIJVING

Grijp de kans om uw visie van het perfecte huis werkelijkheid te laten worden met dit buitengewone moderne villaproject, klaar voor onmiddellijke bouw. Gelegen op loopafstand van zowel een prestigieuze golfbaan als de serene omhelzing van het strand, belichaamt dit uitzonderlijke project het ultieme op het gebied van comfortabel en luxueus leven. Een visie op moderne luxe Verdeeld over drie prachtig ontworpen verdiepingen, biedt dit villaproject een onberispelijke indeling met in totaal vijf slaapkamers, elk met een eigen ensuite badkamer voor maximale privacy en comfort. Een extra zorgvuldig geplaatste damestoilet voegt gemak toe aan uw dagelijks leven. Verbeter uw levensstijl Stap de toekomst in met een woning uitgerust met een lift die alle drie de verdiepingen moeiteloos met elkaar verbindt, waardoor naadloze overgangen en toegankelijkheid voor iedereen worden gegarandeerd. Bij dit ontwerp is geen enkel detail over het hoofd gezien, waardoor het moderne leven op zijn best tot zijn recht komt. Geniet van luxe in de open lucht Buiten lonkt een glanzend zwembad, dat u uitnodigt om te genieten van de zonovergoten elegantie van uw privé-buitenoase. Duik erin en verfris uzelf, of geniet gewoon in stijl van de mediterrane zon. Gemak en gemak Een ruime garage, met voldoende ruimte voor twee auto's, zorgt ervoor dat uw voertuigen veilig en gemakkelijk toegankelijk blijven. Deze doordachte functie voegt een element van gemak toe aan uw dagelijks leven. Op dit niveau vind je ook een bioscoopzaal en een fitnessruimte. Een kans om te verkopen Dit alles kan van u zijn, inclusief het perceel en het project, voor de opmerkelijke prijs van € 595.000. Nu de basis is gelegd en het project is goedgekeurd, kunt u uw reis naar luxueus leven zonder vertraging bespoedigen. Omarm de toekomst Mis uw kans niet om de toekomst in te stappen met dit uitstekende moderne villaproject. Verbeter uw levensstijl, geniet van de synergie van het leven op een golfbaan en aan het strand en grijp vandaag nog deze ongelooflijke kans. Uw droomhuis wacht op u - neem nu contact met ons op om aan uw reis naar moeiteloze luxe te beginnen.

Responsive image
1088m²
Responsive image
5
Responsive image
4
Responsive image
yes
Responsive image
1088m²
Responsive image
5
Responsive image
4
Responsive image
yes

Slaapkamers: 5

Badkamers: 4

Woonoppervlak: 1088m²

Leefruimte: 484m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: no

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2024

Verdieping: Ja

GEBIED
Met project in aanbouw Moderne stijl Pas gebouwd Gelegen nabij golfterrein Scholen in de nabijheid Vlakbij voorzieningen In de buurt van voorzieningen Op loopafstand van strand Op loopafstand van cafes Op loopafstand van restaurants Op loopafstand van winkels Overdekt terras Vrijstaande villa Eetzaal Deurbel met intercom En suite badkamer Exclusief project Inbouwkasten Volledig ingerichte keuken Gymnastieklokaal Home cinema

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x