Te koop Appartement Costa Del Sol San Pedro De Alcántara € 540.000,-

San Pedro De Alcántara

Vanaf € 540.000,-

BESCHRIJVING

Ontketen de toekomst van uitmuntende investeringen, met deze nieuwe moderne ontwikkeling van strandappartementen te koop in San Pedro Marbella! Breng uw levensstijl naar buitengewone hoogten met ons nieuwste en meest overtuigende project, een meesterwerk dat zorgvuldig is vervaardigd om comfort, functionaliteit en locatie opnieuw te definiëren. Zet je schrap voor een ongeëvenaarde woonervaring, waarbij vorm en functie naadloos met elkaar verweven zijn. Wij nodigen u uit om te ontdekken waar de grenzen van het leven zijn verbrijzeld en een nieuw tijdperk van luxe begint. Strategisch gelegen in het hart van San Pedro, plaatst deze nieuwe moderne ontwikkeling de wereld aan uw voeten. Hier ligt alles wat u wenst op slechts een steenworp afstand: supermarkten, boetieks, apotheken, eersteklas medische diensten, de beste tennis- en paddle-tennisclubs van de regio, prestigieuze golfbanen, gastronomische restaurants en exclusieve strandclubs. Al uw wensen worden vervuld met ongeëvenaard gemak. De appartementen, ontworpen met precisie en gebouwd met hoogwaardige materialen, nodigen uit om te genieten van open woonruimtes, overspoeld met natuurlijk licht. Of u nu op zoek bent naar de intimiteit van 2 slaapkamers of de grandeur van 4, onze appartementen en penthouses bieden uitgebreide interieurs tot maar liefst 195 vierkante meter, vergezeld van adembenemende terrassen die zich uitstrekken tot 189 vierkante meter. Elke woning is een bewijs van eigentijds design en tijdloze elegantie - een canvas voor uw dromen. Parkeren en opbergen zijn moeiteloos inbegrepen, en personalisatie is de boodschap. Pas uw nieuwe woning aan uw exacte smaak en wensen aan, terwijl wij inspelen op uw unieke visie. Maar dat is niet alles. Onze gemeenschappelijke ruimtes herdefiniëren het luxe leven. Maak gebruik van de allernieuwste faciliteiten, waaronder een speciale coworking-ruimte voor de moderne professional, EV-oplaadpunten voor de milieubewusten, een verwarmd binnenzwembad voor ontspanning het hele jaar door, en een volledig uitgeruste fitnessruimte en spa om uw welzijn te bevorderen . Veiligheid staat voorop en ons complex is een fort van rust. Het beschikt over volledige poorten, een beveiligde ingang en waakzame toegangscontrole. Kortom, deze nieuwe, moderne ontwikkeling geldt als een baken van uitmuntendheid, met een avant-gardistisch ontwerp dat esthetiek en functionaliteit feilloos combineert. Dit is de crème de la crème van de projecten in de regio: een statement van luxe, een bewijs van innovatie en een uitnodiging tot een ongeëvenaard leven. Ga met ons mee op deze opmerkelijke reis en ervaar een nieuw hoogtepunt van onverslaanbaar leven! Uw toekomstige investering, uw vermogensgroei en uw ongeëvenaarde levensstijl wachten op u.

Responsive image
104m²
Responsive image
2
Responsive image
2
Responsive image
yes
Responsive image
104m²
Responsive image
2
Responsive image
2
Responsive image
yes

Slaapkamers: 2

Badkamers: 2

Woonoppervlak: 104m²

Leefruimte: 104m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: yes

Bouwjaar: 2025

Verdieping: Ja

GEBIED
Airconditioning Warm/Koud Lift Garage Automatic garage door Complete badkamer Nieuwe badkamers Inbouwkasten Volledig ingerichte keuken Moderne stijl Eigentijdse stijl Pas gebouwd In aanbouw Vlak bij openbaar vervoer Vlakbij voorzieningen Scholen in de nabijheid Tennisbanen dichtbij Op loopafstand van cafes Op loopafstand van restaurants Op loopafstand van centrum Op loopafstand van strand Op loopafstand van winkels

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Estepona € 540.000,-

Prijs € 540.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Mijas Costa € 570.000,-

Prijs € 570.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol San Pedro De Alcántara € 450.000,-

Prijs € 450.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Marbella € 540.000,-

Prijs € 540.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x