Te koop Villa Costa Del Sol Benahavís € 11.000.000,-

Benahavís

Vanaf € 11.000.000,-

BESCHRIJVING

Nieuwe moderne villa in omheind complex te koop in Benahavis. Dit moderne architectonische meesterwerk ligt op de heuvels van La Quinta, binnen de exclusieve gemeenschap. Deze moderne villa is nieuw gebouwd met een ongeëvenaard ontwerp en een ongeëvenaarde bouwkwaliteit, met een explosief panoramisch uitzicht op de zee tot aan de Afrikaanse kust. State-of-the-art villa met grote moderne open ruimtes, een prachtig zwembad zonder rand met uitzicht op de buitenbioscoop met buitenkeuken en eetgedeeltes. Een luxe spa, compleet met binnenzwembad, stoombad, sauna en massageruimtes, een overdekte fitnessruimte en een amusementsruimte, bevindt zich op de kelderverdieping. Deze villa is detail voor detail ontworpen om al uw verwachtingen te overtreffen. Compleet met 6 slaapkamers, waaronder een spectaculaire hoofdslaapkamer met prachtig uitzicht op zee, grote op maat gemaakte inloopkast die leidt naar de luxe badkamer. Een werkelijk schitterend pand klaar om in te trekken.

Responsive image
960m²
Responsive image
6
Responsive image
7
Responsive image
yes
Responsive image
960m²
Responsive image
6
Responsive image
7
Responsive image
yes

Slaapkamers: 6

Badkamers: 7

Woonoppervlak: 960m²

Leefruimte: 934m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: no

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2023

Verdieping: Ja

GEBIED
Pas gebouwd Nieuwe badkamers Afgesloten complex Zwembad Vaste barbecue Barbecue Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Luxe keuken Luxe accessoires Uitzicht op zee Automatic garage door Ruimte voor garage Gymnastieklokaal Spa Sauna Turks bad Jacuzzi Bar Goed gepresenteerd Pool table Moderne stijl Eigentijdse stijl Wine Racks Wijnkelder Wasserij Zonnepanelen Dubbele beglazing Garderobe voor gasten Smaakvol ingericht

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x