Te koop Appartement Costa Del Sol Benahavís € 850.000,-

Benahavís

Vanaf € 850.000,-

BESCHRIJVING

Nieuw mooi appartement met 2 slaapkamers te koop in Benahavis. Genietend van een verhoogde ligging op een glooiende heuvel, profiteert het echt van de natuurlijke contouren om prachtige appartementen aan te bieden met spectaculaire, panoramische uitzichten over het resort, het meer en de kustlijn. Architectonisch is het een zorgvuldige mix van hedendaags design en traditionele materialen die op subtiele wijze de grenzen vervaagt tussen de bebouwing en de nautre waarbinnen het zich nestelt. De constructie wordt voorgesteld in vier fasen, die overeenkomen met de 4 verschillende niveaus van de uitstekende heuvelpositie waarop het zal staan. Fase I zal bestaan uit 39 appartementen verdeeld over 4 lage gebouwen die een combinatie bieden van appartementen - begane grond met tuinen - en penthouses die zijn ontworpen om de voordelen te bieden van gelijkvloers wonen in combinatie met solariums op het dak om voor zonovergoten leven op zijn best. Bewoners genieten van het beste van beide werelden. Enerzijds wonen ze in een modern appartementencomplex met state of the art afwerking en anderzijds voelen ze zich onderdeel van het natuurlijke landschap. Of u nu door het majestueuze landschap rond hun huis wandelt of een korte rit naar Puerto Banús en Marbella maakt, ze hebben alles wat ze nodig hebben voor een ontspannen leven voor de deur. En voor die digitale nomaden die ervoor kiezen om in deze ongelooflijke omgeving te werken, zullen onze geavanceerde breedbandverbindingen hen overal ter wereld brengen waar ze maar moeten zijn - allemaal met onze uitzonderlijke uitzichten!

Responsive image
214m²
Responsive image
2
Responsive image
2
Responsive image
yes
Responsive image
214m²
Responsive image
2
Responsive image
2
Responsive image
yes

Slaapkamers: 2

Badkamers: 2

Woonoppervlak: 214m²

Leefruimte: 214m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2025

Verdieping: Ja

GEBIED
2 Gemeenschappelijke zwembaden 2 Parkeerplaatsen 24 uur bewaking 5-10 minuten van golfbaan 5-10 minuten van winkels Airconditioning Warm/Koud Aluminium ramen Automatische entree Automatic garage door Volledige vloerverwarming Waterverwarming middels zonne- Dubbele beglazing Intelligent systeem Smart Home Volledig ingerichte keuken Luxe accessoires Nieuwe badkamers Complete badkamer Light fittings Inbouwkasten Goed onderhouden gemeenschap Gemeenschappelijk zwembad Common areas Recreatie meer Gelegen nabij golfterrein Direct aan golfbaan Privé bewakingsdienst Bewaking Ruime accommodatie Brandkast Rustige omgeving Top lokatie Shutters Garage

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol La Cala De Mijas € 765.000,-

Prijs € 765.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Penthouse Duplex Costa Del Sol Benalmádena € 775.000,-

Prijs € 775.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Marbella Centro € 765.000,-

Prijs € 765.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Benahavís € 890.000,-

Prijs € 890.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x