Te koop Appartement Costa Del Sol Nueva Andalucía € 665.000,-

Nueva Andalucía

Vanaf € 665.000,-

BESCHRIJVING

Investeringsmogelijkheid Appartementen met 3 slaapkamers in Nueva Andalucia Marbella. Nieuwe appartementen en penthouses omgeven door luxe villa's en urbanisaties, in het hart van de golfvallei "Los Naranjos, Las Brisas en Aloha" in een natuurlijke omgeving en op slechts 5 minuten van het strand en Puerto Banus. Deze exclusieve woonwijk bestaat uit 10 blokken met 70 grote, lichte 2- en 3-kamerappartementen. Duplex penthouses met directe toegang tot een solarium. Alle woningen hebben grote terrassen en een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. De woningen worden volledig uitgerust opgeleverd, met hoogwaardige materialen en een voortreffelijke afwerking, klaar om zo in te trekken. Ze omvatten ook een ondergrondse parkeerplaats en een berging per woning. Privé urbanisatie met 24-uurs beveiliging en grote gemeenschappelijke ruimtes, met twee zwembaden, een solarium, tropische tuinen en een fitnessruimte.

Responsive image
229m²
Responsive image
3
Responsive image
2
Responsive image
yes
Responsive image
229m²
Responsive image
3
Responsive image
2
Responsive image
yes

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Woonoppervlak: 229m²

Leefruimte: 229m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: yes

Lift: yes

Bouwjaar: 2023

Verdieping: Ja

GEBIED
Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Gelegen nabij golfterrein 5-10 minuten van golfbaan Moderne stijl Zwembad Gemeenschappelijk gymlokaal Airconditioning Warm/Koud Dubbele beglazing 2 Gemeenschappelijke zwembaden 5-10 minuten van winkels Automatic garage door Automatische entree Bargain Dubbele beglazing (Climalit) Gemeenschappelijk zwembad Volledig ingerichte keuken Scholen in de nabijheid Tennisbanen dichtbij Overdekt terras En suite badkamer Uitstekende conditie Te koop Uitzicht op tuin en zwembad Tuin Appartement met tuin Lacquered doors Grote opbergruimte Lift Zitkamer met eethoek Uitzicht op bergen Prestigieuze zone Rustige omgeving Uitzicht op zee Veelgevraagde zone Ruime accommodatie Stijlvolle accommodatie Terras Entree met video systeem

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Nueva Andalucía € 690.000,-

Prijs € 690.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Benalmádena Costa € 649.900,-

Prijs € 649.900,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Benahavís € 725.000,-

Prijs € 725.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Bovenverdieping - Penthouse Costa Del Sol Fuengirola € 685.000,-

Prijs € 685.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x