Te koop Villa Costa Del Sol Benahavís € 8.950.000,-

Benahavís

Vanaf € 8.950.000,-

BESCHRIJVING

Gloednieuwe moderne villa te koop gelegen in een gesloten gemeenschap in Benahavis. Gebouwd met de hoogste kwaliteitsspecificaties, modern design en toplocatie maken dit pand een ideaal huis in Marbella. Gelegen dicht bij alle voorzieningen en de meest prestigieuze golfbanen, belooft dit exclusieve landgoed de ultieme luxe levensstijl. Dit prachtige pand verwelkomt u in een elegante open woonkamer, ingericht en gedecoreerd met een neutraal kleurenpalet en met aandacht voor details. Het eetgedeelte leidt naar een prachtige op maat gemaakte gastronomische keuken, afgewerkt met de hoogste kwaliteiten en afgewerkt met hoogwaardige apparatuur. De woonkamer, eetkamer en keuken kijken allemaal uit op de uitgestrekte overdekte terrassen, het overloopzwembad en de tropische tuin. Compleet met 5 slaapkamers, waaronder een spectaculaire hoofdslaapkamer met prachtig uitzicht op zee, grote op maat ontworpen inloopkast die leidt naar de luxe badkamer. Met een adembenemend panoramisch uitzicht op zee, magische zonsondergangen en omgeven door een rustige omgeving, is deze villa een uniek meesterwerk.

Responsive image
830m²
Responsive image
5
Responsive image
5
Responsive image
yes
Responsive image
830m²
Responsive image
5
Responsive image
5
Responsive image
yes

Slaapkamers: 5

Badkamers: 5

Woonoppervlak: 830m²

Leefruimte: 787m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: no

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2022

Verdieping: Ja

GEBIED
Moderne stijl Eigentijdse stijl Afgesloten complex Luxe accessoires Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Luxe keuken Pas gebouwd Garage Automatic garage door Entree met video systeem Gymnastieklokaal Spa Ruime accommodatie Smaakvol ingericht Smart Home Intelligent systeem Volledige vloerverwarming Uitzicht op zee

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x