Te koop Appartement Costa Del Sol Mijas Costa € 370.000,-

Mijas Costa

Vanaf € 370.000,-

BESCHRIJVING

Nieuwe appartement moderne frontline golf te koop in Mijas Costa. De residentie wordt gebouwd op de top van de heuvel met uitzicht op de golfbaan, op een fantastische locatie met een panoramisch uitzicht op de golfbaan en sommige zelfs op de zee. Alle appartementen liggen op het zuiden of zuidwesten, waardoor ze de hele dag van veel lichtinval genieten. Het complex is gelegen nabij het Club House en het Hotel & Spa, waar eigenaren van deze panden in het Resort kunnen profiteren van de voordelen en kortingen die worden geboden. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een vakantiehuis of investeerders die op zoek zijn naar een woning om te verhuren voor het zomerseizoen met een goed rendement. Het project is verdeeld over twee onafhankelijke niveaus met 105 en 90 appartementen, geïntegreerd in een gemeenschappelijk architectonisch concept. De eerstelijns golfappartementen bevinden zich in de buurt van het hotel, het clubhuis en het sportgebied en de spa. De eerste fase is al in volle gang, met 48 appartementen in vijf gebouwen van elk 3 bouwlagen. Alle appartementen hebben grote terrassen met glazen balkonafscheidingen zodat u optimaal kunt genieten van het fantastische uitzicht op de golfbaan en de appartementen op de begane grond hebben ook privétuinen met uitzicht op het zwembad, de tuinen van het resort en de golfbaan die het project omringt . De woningen hebben een moderne indeling met het “total living” concept waarbij alle ruimte benut wordt, en met een grote woonkamer die via de grote raampartijen het terras integreert. De woningen zijn van alle gemakken voorzien, met inbouwkasten, airconditioning, inbouwkeuken met inbouwapparatuur, led-verlichtingspakket en compleet ingerichte badkamers met meubel, spiegel en douchescherm. Er is ook een extra pakket beschikbaar om uw woning te personaliseren. De residentie is omheind en heeft verschillende parkeermogelijkheden: buiten en binnen. Er is ook een zwembad voor volwassenen, een peuterbad en gemeenschappelijke tuinen met uitzicht op de vallei.

Responsive image
80m²
Responsive image
2
Responsive image
2
Responsive image
yes
Responsive image
80m²
Responsive image
2
Responsive image
2
Responsive image
yes

Slaapkamers: 2

Badkamers: 2

Woonoppervlak: 80m²

Leefruimte: 80m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: yes

Lift: yes

Bouwjaar: 2024

Verdieping: Ja

GEBIED
5-10 minuten van golfbaan Airconditioning Warm/Koud Automatic garage door In de buurt van voorzieningen Eigentijdse stijl Gelegen nabij golfterrein Overdekt terras Dubbele beglazing Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Direct aan golfbaan Complete badkamer Garage Afgesloten complex Lift Moderne stijl Pas gebouwd Nieuwe badkamers Bergruimte Zonnige terrassen Terras

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Torremolinos € 344.000,-

Prijs € 344.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Estepona € 400.000,-

Prijs € 400.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Mijas Costa € 329.000,-

Prijs € 329.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Torremolinos € 320.000,-

Prijs € 320.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x