Te koop Villa Costa Del Sol East Estepona € 990.000,-

East Estepona

Vanaf € 990.000,-

BESCHRIJVING

Een uniek project, waar de client uw huis ontwerpen kunt, aanpassen van het zonder beperkt omlaag naar de laatste detail. Denken van een architectonische streven naar flexibiliteit in de nieuwe gezinsmodellen, een villa dat niet alleen voldoet aan de huidige behoeften van hun eigenaars, maar ook kunt aanpassen aan uw toekomstige behoeften, de behuizing kan veranderen op hetzelfde moment dat de eigenaren, zo aan te passen aan hun specifieke behoeften in elk van de stadia van zijn leven. Een reactie die is gebaseerd op het concept van de evolutie die de eigenaar kan transformeren en aanpassen van uw woning volgens de behoeften die zich voordoen in de toekomst met veel minder moeite dan in een traditionele woning. Dus zijn we vastbesloten om innovatie, sommige woongelegenheid die kunnen worden gewijzigd om te voldoen aan de toekomstige behoeften van de bewoners, denken over het gedrag van elke familie. Alle villa''s zijn zelfstandig en kunnen worden geconfigureerd van 2 naar 7 slaapkamers of kamers die aan verschillende toepassingen en 4 tot en met 6 badkamers toewijzen kunnen. Met individuele zwembad en 24 uur beveiliging.

Responsive image
400m²
Responsive image
3
Responsive image
3
Responsive image
yes
Responsive image
400m²
Responsive image
3
Responsive image
3
Responsive image
yes

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3

Woonoppervlak: 400m²

Leefruimte: 250m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: no

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2024

Verdieping: Ja

GEBIED
24 uur bewaking 5-10 minuten van winkels Constructie van hoog niveau In de buurt van voorzieningen Volledig ingerichte keuken Gelegen nabij golfterrein Scholen in de nabijheid Vrijstaande villa Dubbele beglazing Makkelijk te onderhouden tuine En suite douche ruimte Exclusief project Uitzicht op tuin en zwembad Uitstekend verhuur potentieel Zitkamer met eethoek Major appliances Vele speciale voorzieningen Vlakbij voorzieningen Prestigieus onroerend goed Prestigieuze zone Op loopafstand van cafes Op loopafstand van restaurants

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleidAlternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Mijas Golf € 895.000,-

Prijs € 895.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Estepona € 999.999,-

Prijs € 999.999,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Mijas € 1.087.000,-

Prijs € 1.087.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Estepona € 980.000,-

Prijs € 980.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x