Te koop Villa Costa Del Sol Benahavís € 14.000.000,-

Benahavís

Vanaf € 14.000.000,-

BESCHRIJVING

Nieuwe moderne villa te koop in een omheind complex met uitzicht op zee in Benahavis. Op de top van een exclusieve gated community, met panoramisch uitzicht, staat een waar meesterwerk van een huis dat momenteel wordt gebouwd. Als u de schilderachtige en groene wegen oprijdt, komt u bij de ingang van dit exclusieve huis. Parkeren op de grote oprit van de woning u wordt verwelkomd door een moderne woning met mooie natuurlijke elementen. De entree van het huis biedt veel lichtinval en een adembenemend uitzicht door de huizen en het zijn grote ramen van vloer tot plafond. Als u de woonkamer binnenstapt, is er een lounge met een open haard die de woonkamer mooi scheidt van de grote eetkamer en keuken. Aan de keuken grenst een buitenkeuken waardoor een spectaculaire kookervaring ontstaat. Op deze verdieping zijn er ook 2 gastenkamers en-suite. Als u de trap oploopt naar de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en-suite, waaronder een grote hoofdslaapkamer van ruim 70 m2. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast, badkamer en een eigen terras met jacuzzi. Als u naar het lagere niveau gaat, heeft u bijna 800 m2 luxe ruimte die ook uitzicht biedt vanuit de grote ramen. Dit gebied omvat verschillende lounges voor entertainment of ontspanning, een speelkamer, een bioscoopzaal en een fitnessruimte en een overdekte spa met zwembad en jacuzzi. Verder is er een kantoor aan huis, garage voor 8 auto's en 3 slaapkamers en-suite, waarvan één met een eigen ingang en kitchenette waardoor het geschikt is voor personeel.

Responsive image
1740m²
Responsive image
8
Responsive image
8
Responsive image
yes
Responsive image
1740m²
Responsive image
8
Responsive image
8
Responsive image
yes

Slaapkamers: 8

Badkamers: 8

Woonoppervlak: 1740m²

Leefruimte: 1444m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2023

Verdieping: Ja

GEBIED
Moderne stijl Eigentijdse stijl Exclusief project Uitstekende conditie Afgesloten complex Luxe accessoires Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Luxe keuken Automatic garage door Garage Volledige vloerverwarming Ondergrondse parkeerruimte In aanbouw Pas gebouwd Uitzicht op zee Dubbele beglazing Constructie van hoog niveau Hoge plafonds Wasserij Wijnkelder Verwarmd binnenbad Binnenbad Open haard Zitkamer met open haard Grote kamer met open haard En suite badkamer Bar Vrijstaande villa Aangelegde tuin Te koop Featured Property Eetzaal Hoekperceel Overdekt terras Dubbele beglazing (Climalit) Automatisch irrigatiesysteem Airconditioning Warm/Koud 5-10 minuten van golfbaan 5-10 minuten van winkels Licht Rustige omgeving Top lokatie Stijlvolle accommodatie Zonnige terrassen Zwembad Top kwaliteit Verschillende terrassen Entree met video systeem

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Estepona € 14.100.000,-

Prijs € 14.100.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x