Te koop Villa Costa Del Sol La Zagaleta € 9.400.000,-

La Zagaleta

Vanaf € 9.400.000,-

BESCHRIJVING

Moderne villa op het zuiden te koop in La Zagaleta. De woning heeft een mooie lange oprijlaan die leidt naar de prachtige entree van het huis. De inkomhal laat u onmiddellijk genieten van het prachtige panoramische uitzicht op zee naar de woonkamer, van daaruit heeft u toegang tot het terras en een paar treden naar beneden naar het zwembad. De woonkamer heeft een moderne volledig ingerichte en open keuken met eetkamer die leidt naar een ander overdekt terras. Ook op dit niveau is een van de master suites met slaapkamer en badkamer, samen met nog een logeerkamer ook met en-suite badkamer. Op hetzelfde niveau is een grote gymzaal met sauna en stoombad. De overige slaapkamers bevinden zich op de bovenste verdieping, elk van de 2 gastenkamers heeft een en-suite badkamer. De grote hoofdslaapkamer heeft een open haard en een eigen terras, de hoofdbadkamer heeft een douche, een bad en een open haard. Een boventerras van 120 m² met chiringito is perfect voor entertainment en het bewonderen van het prachtige uitzicht op zee en het lagere niveau bevat een binnenzwembad met bioscoopscherm en bar. De villa is omgeven door volgroeide tuinen en beschikt over een zwembad met prachtig uitzicht op zee. De woning heeft warme en koude airconditioning en vloerverwarming. Puerto Banus en het strand liggen op slechts 20 minuten afstand.

Responsive image
4826m²
Responsive image
5
Responsive image
6
Responsive image
yes
Responsive image
4826m²
Responsive image
5
Responsive image
6
Responsive image
yes

Slaapkamers: 5

Badkamers: 6

Woonoppervlak: 4826m²

Leefruimte: 1080m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2021

Verdieping: Ja

GEBIED
Airconditioning Warm/Koud Gymnastieklokaal Zwembad Uitzicht op zee Gelegen nabij golfterrein Manege Afgesloten complex 24 uur bewaking Veiligheidssysteem Bewaking Afgelegen perceel Privé bewakingsdienst Garage Automatic garage door Entree met video systeem Eigentijdse stijl Moderne stijl Pas gebouwd Ruime accommodatie Home cinema Verwarmd binnenbad Binnenbad Bar Sauna Dubbele beglazing Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Vloerverwarming

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x