Te koop Appartement Costa Del Sol East Estepona € 614.000,-

East Estepona

Vanaf € 614.000,-

BESCHRIJVING

Nieuwe moderne appartementen omgeven door golfbanen te koop in Estepona. Gelegen in de bevoorrechte omgeving, omgeven door golfbanen en dicht bij alle soorten diensten. De woonwijk krijgt in totaal 63 appartementen met een ondergrondse parkeergarage en bergingen. Twee modelwoningen om uit te kiezen: appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers en appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. In dit complex zult u genieten van prachtige gemeenschappelijke ruimtes met een zwembad voor volwassenen, een kinderbad, jacuzzi's, een fitnessruimte, een yogaruimte, een petanquebaan en een kinderspeelplaats. Appartementen met 2 en 3 slaapkamers met ruime terrassen en grote ramen om het gevoel van ruimte en licht te vergroten. U kunt kiezen tussen begane grond appartementen met terrassen en privé tuinen, eerste verdieping appartementen met grote terrassen of duplex penthouses met dakterras. Alle appartementen krijgen een volledig ingerichte keuken met de volgende inbouwapparatuur: afzuigkap, oven, koelkast, kookplaat, vaatwasser, magnetron en wasmachine. Dit complex biedt uitstekende bouwmaterialen en u kunt er ook voor kiezen om uw huis te personaliseren met verschillende afwerkingsopties, afhankelijk van de stijl die u leuk vindt. Een perfecte plek voor een nieuw leven vol emoties.

Responsive image
148m²
Responsive image
3
Responsive image
2
Responsive image
yes
Responsive image
148m²
Responsive image
3
Responsive image
2
Responsive image
yes

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Woonoppervlak: 148m²

Leefruimte: 148m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2023

Verdieping: Ja

GEBIED
3 Gemeenschappelijke zwembaden 5-10 minuten van golfbaan Airconditioning Warm/Koud Aluminium ramen Automatic garage door Keramische tegelvloer Dicht bij scholen Common areas Gemeenschappelijk zwembad Eigentijdse stijl Gelegen nabij golfterrein Scholen in de nabijheid Dubbele beglazing Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Garage Afgesloten complex Moderne stijl Nieuwe badkamers Versterkte deur In aanbouw Goed onderhouden gemeenschap Gemeenschappelijk gymlokaal

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Torremolinos € 545.000,-

Prijs € 545.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Cabopino € 525.000,-

Prijs € 525.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Estepona € 636.000,-

Prijs € 636.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Fuengirola € 675.000,-

Prijs € 675.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x