Te koop Villa Costa Del Sol Nueva Andalucía € 16.500.000,-

Nueva Andalucía

Vanaf € 16.500.000,-

BESCHRIJVING

Luxe herenhuis met prachtig uitzicht te koop in Nueva Andalucia. Hoog boven de Middellandse Zee ligt een tijdloos toevluchtsoord, geïnspireerd op de traditionele architectuur van Ibiza. Gelegen in de prestigieuze gemeenschap in Nueva Andalucia, met een prachtig uitzicht op verschillende golfbanen, La Concha en de zee. De meest exclusieve wijk in Nueva Andalucia, met spectaculaire eigendommen allemaal in een gated community en dicht bij alle voorzieningen, Puerto Banus met zijn 24/7 levensstijl inclusief luxe boetieks, restaurants, nachtleven, de nabijheid van het strand en Marbella. Met meer dan 1.000m2 bebouwd, gelegen op een perceel van bijna 3.000m2, zal deze villa bogen op voorzieningen die nergens anders in Marbella te vinden zijn. Nieuwe eigenaren kunnen genieten van een binnenzwembad met zowel stoom- als infraroodsauna, evenals een jacuzzi, cold pod, fitnessruimte, bodega, filmzaal, speelkamer, massageruimte, ontspanningsruimte en een glamourkamer met een kapper en make-up station. Het hoogste niveau biedt 6 slaapkamers en 7 badkamers, een grote gastronomische keuken, eetkamer, tv-kamer en een ruime woonkamer met uitzicht op de smetteloze tuin. Het prachtig verzorgde terrein heeft een ruime patio met een overloopzwembad, een drijvende zitgroep en een poolhouse. Hoewel het pand unieke uitgaansgebieden biedt voor bewoners, gasten, kinderen en gezinnen, biedt dit pand nog steeds een diep gevoel van ontspanning in zijn eigen vredige toevluchtsoord, een contrast met de buitenwereld, met een ontwerp en een omgeving die rust en harmonie bieden. Een uiterst zeldzame eigenschap die ervaren moet worden!

Responsive image
2764m²
Responsive image
6
Responsive image
6
Responsive image
yes
Responsive image
2764m²
Responsive image
6
Responsive image
6
Responsive image
yes

Slaapkamers: 6

Badkamers: 6

Woonoppervlak: 2764m²

Leefruimte: 1176m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2022

Verdieping: Ja

GEBIED
5-10 minuten van golfbaan 5-10 minuten van winkels Airconditioning Warm/Koud Automatic garage door Automatisch irrigatiesysteem Constructie van hoog niveau Volledig ingerichte keuken Gelegen nabij golfterrein Scholen in de nabijheid Eetzaal Kleedkamer En suite En suite badkamer Uitstekende conditie Exclusief project Open haard Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Gemeubileerd Speelzaal Garage Gymnastieklokaal Verwarmd binnenbad Home cinema Uitstekende conditie Binnenbad Intelligent systeem Wasserij Light fittings Woonkamer Zitkamer met open haard Luxe accessoires Vele speciale voorzieningen Nieuwe badkamers Luxe keuken Rustige omgeving Rustige lokatie Sauna Uitzicht op zee Spa Ruime accommodatie Zwembad Top kwaliteit Volledige vloerverwarming Verschillende terrassen Entree met video systeem Wijnkelder Draadloze internetverbinding

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x