Te koop Villa Costa Del Sol La Zagaleta € 12.800.000,-

La Zagaleta

Vanaf € 12.800.000,-

BESCHRIJVING

Ongelooflijke nieuw gebouwde moderne herenhuis gelegen in La Zagaleta, de meest exclusieve gated community in Europa met 24-uurs beveiliging. Het moderne herenhuis ligt op 5 minuten rijden van de zuidelijke poort, op een steenworp afstand van het manegecentrum en op twee minuten rijden van het clubhuis waar u twee werkelijk schitterende golfbanen vindt die enkele van de voorzieningen zijn die La Zagaleta biedt. heeft te bieden. Dit prachtige pand is toegankelijk via de lange oprijlaan die leidt naar de indrukwekkende dubbele deuringang en glazen façade waar u recht door kunt kijken naar het ongelooflijke uitzicht op zee daarachter. Er is parkeergelegenheid voor 10 auto's bij de ingang of u kunt via de draaicirkel naar beneden rijden naar de ondergrondse garage voor 4 auto's. Het pand is gebouwd op een vlak perceel van 5.394m2 met een prachtig uitzicht op de zee, de vallei en de bergen vanaf alle niveaus van de villa. De ingang met dubbele deur komt uit op een grote hal met dubbel hoog plafond en de adembenemende zwevende trap in loftstijl die helemaal naar het solarium op het dak leidt. Op dit niveau vindt u de formele woonkamer, eetkamer met plaats voor 12 en de grote keuken met hoogwaardige apparatuur, kookeiland en zwevende eettafel. Die allemaal genieten van een prachtig uitzicht op de zee, de vallei en de bergen door de kamerhoge ramen en deuren die leiden naar het spectaculaire buitenterras en de tuin met een volledig ingerichte buitenkeuken en barbecue, een prachtig zwembad, een verzorgde en een eigen achtertuin. Op deze verdieping vindt u tevens een aparte tv-kamer, pantry, mooie werkkamer met uitzicht op de bergen, een van de gastensuites en het gastentoilet. De eerste verdieping is verdeeld in twee vleugels, waarvan er één de zeer grote mastersuite met panoramisch uitzicht omvat, volledige badkamers voor hem en haar en inloopkasten en een van de gastensuites, over de glazen galerij naar de andere vleugel zijn er nog een 2 gastensuites waarvan één met een eigen terras. Het lagere niveau van deze villa biedt een sensationele volledige overdekte spa met een verwarmd zwembad met een topklasse tegenstroommachine, een sauna, een stoombad, een complete badkamer en een kleedruimte. Een volledig uitgeruste fitnessruimte, een grote entertainmentruimte met een pooltafel, een bar en een loungeruimte. Een geklimatiseerde wijnkelder, het gastenappartement met één slaapkamer, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer. Een solarium op het dak dat de perfecte chillout-ruimte is om achterover te leunen en te genieten van het onovertroffen uitzicht. Domoticasysteem, overal vloerverwarming, geïntegreerd airconditioning- en verwarmingssysteem, geluidssysteem door het hele pand, inclusief buitenterras. Een werkelijk eenmalig modern herenhuis!

Responsive image
5394m²
Responsive image
6
Responsive image
8
Responsive image
yes
Responsive image
5394m²
Responsive image
6
Responsive image
8
Responsive image
yes

Slaapkamers: 6

Badkamers: 8

Woonoppervlak: 5394m²

Leefruimte: 1400m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: no

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2022

Verdieping: Ja

GEBIED
24 uur bewaking Vaste barbecue Eigentijdse stijl Overdekt terras Vrijstaande villa Dubbele beglazing Uitstekende conditie Exclusief project Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Te koop Afgesloten complex Gymnastieklokaal Verwarmd binnenbad Home cinema Binnenbad Intelligent systeem Luxe accessoires Moderne stijl Uitzicht op bergen Luxe keuken Sauna Uitzicht op zee Bewaking Solarium Spa Turks bad Volledige vloerverwarming Wijnkelder Garage Automatic garage door Video camera´s Entree met video systeem

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x