Te koop Appartement Costa Del Sol West Estepona € 1.280.000,-

West Estepona

Vanaf € 1.280.000,-

BESCHRIJVING

Exclusief nieuwbouwproject aan het strand te koop in Estepona. Een geheel exclusief wooncomplex vanwege het kleine aantal woningen, maar ook vanwege de ligging. 14 appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers die samen een authentiek Eden aan zee vormen. Het project heeft een uniek en baanbrekend ontwerp met de hoogste kwaliteitsnormen. Een uitzonderlijk project waar uw dagelijks leven aangenamer dan ooit zal zijn. Word elke ochtend wakker met het geluid van de golven. Open uw ramen en voel de mediterrane bries. Dompel jezelf onder in luxe. Gelegen in een van de meest exclusieve delen van de stad Estepona. Slechts een paar minuten lopen van de jachthaven, dichtbij het stadscentrum en met uitzonderlijke verbindingen naar Puerto Banus, Marbella en de luchthavens van Malaga en Gibraltar. Estepona presenteert de bijzonderheid van het combineren van een rijk cultureel erfgoed en de traditionele sfeer van een oud vissersdorpje met een kosmopolitische sfeer, een verscheidenheid van meer dan 10 golfbanen in de nabije omgeving en een compleet recreatieaanbod. Hieraan moeten we meer dan 20 km stranden toevoegen, uitgerust met bars, restaurants en wateractiviteiten. Het enige dat u nodig heeft om de verbinding te verbreken en voor uw lichaam te zorgen, bevindt zich in uw wooncomplex. Binnen- en buitenzwembaden waar u het hele jaar door van kunt genieten, een volledige spa en een volledig uitgeruste fitnessruimte. De urbanisatie heeft directe toegang tot het strand. De voordelen van wonen aan de Costa del Sol slechts één stap verwijderd. Dit exclusieve complex biedt superieure afwerkingen in zijn 14 woningen. Grote ramen die uitkijken op majestueuze terrassen vanwaar u de onmetelijkheid van de Middellandse Zee kunt observeren. Uw huis wordt aangekleed met materialen van toonaangevende internationale merken en beschikt over de modernste domotica om van uw huis de meest comfortabele en praktische plek voor u te maken.

Responsive image
99m²
Responsive image
2
Responsive image
2
Responsive image
yes
Responsive image
99m²
Responsive image
2
Responsive image
2
Responsive image
yes

Slaapkamers: 2

Badkamers: 2

Woonoppervlak: 99m²

Leefruimte: 99m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: yes

Lift: yes

Bouwjaar: 2021

Verdieping: Ja

GEBIED
24 uur bewaking 5-10 minuten van winkels Airconditioning Warm/Koud Toegang tot zee Toegang tot strand 5-10 minuten van golfbaan Aan het strand Dubbele beglazing (Climalit) In de buurt van voorzieningen Gemeenschappelijk zwembad Gemeenschappelijk gymlokaal Gemeenschappelijke tuin Volledig ingerichte keuken Eigentijdse stijl Eetzaal Dubbele beglazing En suite badkamer Exclusief project Uitstekende conditie Inbouwkasten Volledig ingerichte keuken Direkt aan het strand Complete badkamer Garage Tuin Uitstekende conditie Internet connection Grote opbergruimte Lift Zitkamer met eethoek Licht Luxe accessoires Vele speciale voorzieningen Moderne stijl Vlakbij voorzieningen Pas gebouwd Vlak bij openbaar vervoer Optical fiber / ADSL Zwembad Privé bewakingsdienst Privé terras Top lokatie Uitzicht op zee Beveiliging ramen Bergruimte Stijlvolle accommodatie Subtropische tuinen Zonnige terrassen Zwembad Top kwaliteit Volledige vloerverwarming In aanbouw Entree met video systeem Op loopafstand van winkels Op loopafstand van centrum Wifi available

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Cabopino € 1.320.000,-

Prijs € 1.320.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Cabopino € 1.199.000,-

Prijs € 1.199.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Marbella East € 1.270.000,-

Prijs € 1.270.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Marbella € 1.190.000,-

Prijs € 1.190.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x