Te koop Appartement Costa Del Sol Estepona € 1.890.000,-

Estepona

Vanaf € 1.890.000,-

BESCHRIJVING

LAATSTE UNIT BESCHIKBAAR - Luxe nieuwe moderne appartementen aan het strand te koop in Estepona, Spanje. Dit is een exclusief COMPLEX ontworpen voor uw ultieme genot. Het is het huis waar je altijd al van hebt gedroomd. Het project is ontwikkeld om aan alle behoeften te voldoen en om u te laten genieten van een strand-chique levensstijl, te genieten van de overvloed van de natuur en de rust en ontspanning te vinden waarnaar u op zoek bent. Het complex biedt 38 woningen met faciliteiten die zijn ontworpen met uw belang voorop. De residentie valt ook op door de kwaliteit van de materialen, exclusiviteit, architectonische kenmerken en de unieke locatie aan het strand. Met een oppervlakte van circa 15.000 m² een vernieuwend woonconcept, karaktervol en van alle gemakken voorzien. Dit complex staat op het punt om de meest exclusieve kustontwikkeling in Estepona te worden. Het project heeft een schema dat tot in de kleinste details is ontworpen voor uw ultieme ontspanning en welzijn. Neem een duik in het overloopzwembad, geniet van de gouden zon op een ligstoel of een dagbed in Bali-stijl, ontstress door een duik te nemen in het bubbelbad, speel een partijtje tennis of paddle-tennis in het sportgebied, of sla een balletje de gewichten in de sportschool voordat u uzelf trakteert op een uitgebreide maaltijd op de barbecue. De units krijgen Gaggenau-apparatuur en de keukens worden vervaardigd door Bulthaup, vloerverwarming, airconditioning met aerothermisch energiesysteem, gated community inclusief camerabewaking met gescheiden toegang voor voetgangers en auto's. Gemotoriseerde garagedeuren met afstandsbediening. Liften in elke kern vanuit de garage naar de topappartementen. Groot gemeenschappelijk verwarmd zwembad om het hele jaar door te zwemmen. Kinderzwembad en aparte jacuzzi. Gemeenschappelijke tuinen met voorzieningen zoals een tennisbaan, een paddlebaan, een kinderspeelplaats, een openluchtgymnastiek en een buitenbarbecue en vele andere uitstekende functies... LAATSTE eenheden over... Schiet op!!!

Responsive image
84m²
Responsive image
4
Responsive image
3
Responsive image
yes
Responsive image
84m²
Responsive image
4
Responsive image
3
Responsive image
yes

Slaapkamers: 4

Badkamers: 3

Woonoppervlak: 84m²

Leefruimte: 427m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: yes

Bouwjaar: 2021

Verdieping: Ja

GEBIED
24 uur bewaking 5-10 minuten van golfbaan 5-10 minuten van winkels Toegang tot strand Toegang tot zee Airconditioning Warm/Koud Aluminium ramen Automatic garage door Aan het strand Constructie van hoog niveau Dubbele beglazing (Climalit) In de buurt van voorzieningen Volledig ingerichte keuken Eigentijdse stijl Elektrische jaloezieën Deurbel met intercom En suite badkamer Uitstekende conditie Exclusief project Te koop Direkt aan het strand Complete badkamer Gymnastieklokaal Binnenbad Intelligent systeem Aangelegde tuin Lift Zitkamer met eethoek Luxe accessoires Moderne stijl Vlakbij voorzieningen Vlak bij openbaar vervoer Pas gebouwd Zwembad Privé terras Top lokatie Veilig Uitzicht op zee Beveiliging ramen Spa Stijlvolle accommodatie Video camera´s Entree met video systeem Op loopafstand van strand Op loopafstand van cafes Op loopafstand van restaurants Op loopafstand van winkels

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Appartement-Duplex Costa Del Sol West Estepona € 1.818.000,-

Prijs € 1.818.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Nieuwbouw Costa Del Sol Mijas € 1.900.000,-

Prijs € 1.900.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Sotogrande € 1.866.000,-

Prijs € 1.866.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Begane Grond Costa Del Sol New Golden Mile € 1.850.000,-

Prijs € 1.850.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x