Te koop Garden Apartment Costa Del Sol Benahavís € 1.290.000,-

Benahavís

Vanaf € 1.290.000,-

BESCHRIJVING

Gloednieuw luxe gelijkvloers appartement met grote tuin te koop in Benahavis. Verwen uzelf met dit prachtige, gloednieuwe appartement op de begane grond in Quercus, Real de la Quinta – een vooraanstaand wooncomplex in de gewilde regio Marbella Benahavis in Zuid-Spanje. Dit moderne appartement heeft een exclusieve indeling van één verdieping en baadt de hele dag in het zonlicht. Het biedt een adembenemend open panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, de kuststrook en de majestueuze bergen. De ruime woon- en eetkamer integreert naadloos met een open, volledig ingerichte keuken met de beste Siemens-apparatuur. Trek u terug in de weelderige hoofdslaapkamer, compleet met een eigen badkamer en een kleedruimte. Extra accommodaties omvatten een logeerkamer met inbouwkasten en nog een logeerkamer/kantoor. Een aparte gastenbadkamer voegt gemak toe aan het verfijnde ontwerp. Stap naar buiten op het uitgestrekte overdekte terras, verbonden met een grote tuin, waardoor een perfecte oase van ontspanning ontstaat. Geniet van het gemak van airconditioning met verwarming, aangevuld met vloerverwarming met het geavanceerde Airflow-systeem. Dit buitengewone appartement op de begane grond wordt compleet geleverd met een aangewezen parkeerplaats en een berging, wat zowel veiligheid als functionaliteit garandeert. Dompel jezelf onder in de weelderige gemeenschappelijke tuinen en het zwembad en bied een rustig toevluchtsoord binnen het omheinde en beveiligde gebied. Dit moderne appartement ligt in een luxueus complex en maakt deel uit van een masterproject in Benahavis voor een Residential Country Club Resort. Genesteld in de uitlopers van de Sierra de las Nieves, met een ongeëvenaard uitzicht op de berg La Concha, belooft deze unieke locatie meer dan alleen een thuis. Het toekomstige meer, de golfbaan, de gewaardeerde El Lago Club, een vijfsterrenhotel en een commercieel gebied verheffen deze residentie tot een lifestyle-ervaring als geen ander. Grijp de kans om een eigentijds meesterwerk te bezitten op een van de meest prestigieuze locaties van Zuid-Spanje. Verbeter uw woonervaring met een mix van verfijning, comfort en panoramische uitzichten op de kust. Uw Spaanse droomappartement wacht op u in dit exclusieve, omheinde toevluchtsoord – plan vandaag nog uw bezichtiging!

Responsive image
41m²
Responsive image
3
Responsive image
2
Responsive image
yes
Responsive image
41m²
Responsive image
3
Responsive image
2
Responsive image
yes

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Woonoppervlak: 41m²

Leefruimte: 272m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2023

Verdieping: Ja

GEBIED
Moderne stijl Eigentijdse stijl Gemeenschappelijke tuin Appartement met tuin Garage Automatic garage door Luxe accessoires Light fittings Smart Home Shutters Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Pas gebouwd Airconditioning Warm/Koud Dubbele beglazing Patio Smaakvol ingericht Vloerverwarming in badkamers Wasserij Betegelde vloer Wooden doors

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Cabopino € 1.320.000,-

Prijs € 1.320.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Penthouse Costa Del Sol Benalmádena Costa € 1.290.000,-

Prijs € 1.290.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Cabopino € 1.199.000,-

Prijs € 1.199.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Garden Apartment Costa Del Sol Buena Vista € 1.350.000,-

Prijs € 1.350.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x