Te koop Villa Costa Del Sol East Estepona € 2.995.000,-

East Estepona

Vanaf € 2.995.000,-

BESCHRIJVING

Ontdek een nieuwe moderne luxe villa te koop op de New Golden Mile. Dit exclusieve project bestaat uit zes moderne, nieuw gebouwde villa's, elk gelegen op een verhoogd perceel voor optimaal uitzicht en privacy, gelegen in het oostelijke deel van Estepona. Deze villa is een voortreffelijk huis, dat twee verdiepingen beslaat en beschikt over vijf slaapkamers. Bij binnenkomst wordt u begroet door een veelzijdige woonruimte die ook dienst doet als gastvrije ruimte. De hoofdslaapkamer, aan de linkerkant, kijkt uit over de zee en beschikt over een lichte en-suite badkamer en een ruime inloopkast. De keuze aan stoffen en materialen in de hele villa voegt een laagje warmte en luxe toe aan het moderne ontwerp. Aan de rechterkant bevindt zich een tweede slaapkamer met badkamer. Een karakteristieke trap, versierd met een kroonluchter als centraal kunstwerk, leidt naar het hart van het huis. Hier gaat een woongedeelte over in een keuken uitgerust met Siemens-apparatuur en een eetruimte geaccentueerd door een stijlvolle muur voor wijnpresentatie. Dit niveau komt uit op een groot terras met een overloopzwembad, barbecue en loungeruimte, naast drie extra slaapkamers. Deze prachtige villa stopt daar niet; het beschikt over een dakterras met pre-installaties voor een jacuzzi en barbecue, en biedt een perfect toevluchtsoord voor ontspanning en entertainment. Bovendien biedt een ruwe kelder een leeg canvas voor de nieuwe eigenaar om hun droomruimte aan te passen. Duurzaamheid ontmoet luxe in deze villa, reeds voorzien van geïnstalleerde zonnepanelen. Deze panelen zijn niet alleen energiezuinig maar ook milieubewust, waardoor deze moderne villa een voorbeeldige keuze is voor wie waarde hecht aan duurzaamheid zonder concessies te doen aan de luxe in Estepona.

Responsive image
1111m²
Responsive image
5
Responsive image
5
Responsive image
yes
Responsive image
1111m²
Responsive image
5
Responsive image
5
Responsive image
yes

Slaapkamers: 5

Badkamers: 5

Woonoppervlak: 1111m²

Leefruimte: 496m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2023

Verdieping: Ja

GEBIED
Moderne stijl Eigentijdse stijl Volledig ingerichte keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Dubbele beglazing Zonne-energie Zonnepanelen Zwembad Airconditioning Warm/Koud Wine Racks Entree met video systeem Gelegen nabij golfterrein Solarium Uitzicht op zee

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol San Pedro De Alcántara € 2.950.000,-

Prijs € 2.950.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Halfvrijstaand Costa Del Sol Marbella € 3.050.000,-

Prijs € 3.050.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x