Te koop Villa Costa Del Sol Golden Mile € 6.870.000,-

Golden Mile

Vanaf € 6.870.000,-

BESCHRIJVING

Gloednieuwe moderne villa aan het strand te koop in Marbella Golden Mile. De villa is gelegen in een gevestigde urbanisatie aan het strand met gemakkelijke toegang tot het strand en alle voorzieningen van Marbella Golden Mile. Deze opvallende eigentijdse villa combineert designarchitectuur en -interieurs met alle moderne gemakken, gelegen in een utopische omgeving op slechts een steenworp afstand van het strand. Met een selectie van woningen met vier en vijf slaapkamers, bevinden de villa's zich in een kleine en exclusieve woonwijk, op korte loopafstand van het centrum van Marbella en bieden ze privacy en rust. Schitterende spa in de kelder met binnenzwembad, sauna, Turks stoombad, fitnessruimte en meer... Modernistische architecturale randen van glas en beton worden aangevuld met de toevoeging van houten gevels en botanische bakstenen om enorme levende muren te creëren. Deze in het oog springende buitenkant wordt perfect in evenwicht gehouden door de interieurs, die designleven en het beste wooncomfort bieden, waaronder een 5-sterren spa, een hightech domoticasysteem en luxueus gebruik van materialen, waaronder Negro Marquina-marmer en -steen, met respect voor het milieu. Unieke kwaliteiten en design op een unieke locatie locatie locatie... Moet gezien worden!

Responsive image
503m²
Responsive image
5
Responsive image
6
Responsive image
yes
Responsive image
503m²
Responsive image
5
Responsive image
6
Responsive image
yes

Slaapkamers: 5

Badkamers: 6

Woonoppervlak: 503m²

Leefruimte: 470m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2022

Verdieping: Ja

GEBIED
Moderne stijl Eigentijdse stijl Vrijstaande villa Luxe accessoires Intelligent systeem Internet connection Volledig ingerichte keuken Luxe keuken Inbouwkasten Complete badkamer Nieuwe badkamers Smart Home Op loopafstand van strand Automatic garage door Dubbele beglazing Airconditioning Warm/Koud Spa Zwembad Verwarmd binnenbad Binnenbad Gymnastieklokaal Speelzaal Sauna Turks bad Wijnkelder Wasserij

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven


Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x