Te koop Appartement Costa Del Sol Fuengirola € 969.000,-

Fuengirola

Vanaf € 969.000,-

BESCHRIJVING

2 bed, 2 bath apartments from 969.000 euros 2 bed, 2 bath sky villas from 1.529.000 euros Rental guarantee for the first 3 years of 5% of purchase price per annum!!! Kun je je voorstellen dat je in een wooncomplex woont dat je alle diensten biedt die je nodig hebt om te genieten van het leven waar je altijd van hebt gedroomd? In Higuerón vindt u meer dan alleen een huis. Het is een nieuwbouwproject gelegen in het hart van de Costa del Sol van herenhuizen, appartementen en appartementen van 2, 3 en 4 slaapkamers van eigentijds design, met totale privacy en een bevoorrechte oriëntatie. De huizen op de begane grond zullen ook privétuinen hebben en die op de bovenste verdieping zullen duplexen zijn, genietend van een solarium op het dak. Dit bevoorrechte complex biedt u prachtige gemeenschappelijke tuinen, een buitenzwembad en een speeltuin voor de kleintjes. Gelegen in een strategische enclave, is deze ontwikkeling gelegen in het hart van de Costa del Sol. Een bloeiend gebied van hoge erkende waarde, waar de exclusiviteit en levensstijl van de Middellandse Zee meesterlijk samensmelten, waardoor een uniek concept van het leven ontstaat. Op slechts een paar minuten afstand bent u bij Carvajal Beach, gelegen tussen Fuengirola en Benalmádena. Een ideale plek om te genieten van uw levensstijl. Ons doel is om een hoogwaardige, innovatieve en duurzame set te creëren, waar mensen wonen, werken en genieten van hun vrije tijd in gemeenschap, met een breed scala aan ruimtes waar ze elkaar kunnen ontmoeten. We zijn toegewijd aan kwaliteit, innovatie en variatie, zodat u het type huis kunt kiezen dat het beste bij uw levensstijl past. Wij bieden u alle exclusiviteit van de Costa del Sol, maar zonder de rust op te geven die wordt geboden door een woonwijk omringd door goed onderhouden groene gebieden, een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en alle diensten die u altijd al wilde.

Responsive image
178m²
Responsive image
2
Responsive image
2
Responsive image
yes
Responsive image
178m²
Responsive image
2
Responsive image
2
Responsive image
yes

Slaapkamers: 2

Badkamers: 2

Woonoppervlak: 178m²

Leefruimte: 178m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2024

Verdieping: Ja

GEBIED
24 uur Receptie 24 uur bewaking 5-10 minuten van golfbaan 5-10 minuten van winkels Airconditioning Warm/Koud Constructie van hoog niveau In de buurt van voorzieningen Gemeenschappelijk gymlokaal Gelegen nabij golfterrein Dubbele beglazing Exclusief project Uitstekend verhuur potentieel Gymnastieklokaal

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Mijas Costa € 1.010.000,-

Prijs € 1.010.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Los Monteros € 1.055.000,-

Prijs € 1.055.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Cabopino € 990.000,-

Prijs € 990.000,-

Meer informatie
[alt]

Te koop Appartement Costa Del Sol Mijas Costa € 963.000,-

Prijs € 963.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x