Te koop Villa Costa Del Sol Nueva Andalucía € 13.500.000,-

Nueva Andalucía

Vanaf € 13.500.000,-

BESCHRIJVING

Welkom bij dit prachtige Frontline Golf Mansion te koop in Nueva Andalucia. Een hypermodern landgoed in een van de meest exclusieve woongemeenschappen van Marbella. Dit gloednieuwe eerstelijns golfherenhuis in het hart van de Golf Valley, ligt op een privéperceel met een schilderachtig uitzicht op de greens van de golfbaan Los Naranjos. Het moderne herenhuis is een luxueus huis met een verbluffende open indeling, geoptimaliseerd voor comfort en met de nieuwste designtrends. Ontworpen door gerenommeerde Marbella Architects en prachtig ingericht door een top interieurontwerper van Marbella, dit pand is een waar meesterwerk en waarschijnlijk het meest luxueuze herenhuis dat momenteel in Nueva Andalucia is gebouwd. Onder de luxe functies kunnen we een ultramoderne bioscoop, yoga- en fitnessruimte, een verwarmd zwembad en jacuzzi, een speelkamer voor kinderen, de nieuwste domoticatechnologie, een apart personeelsappartement, een gastronomische hoofdkeuken en een chef-kokkeuken benadrukken. Het landhuis is ontworpen om indruk te maken op de meest veeleisende koper en zal je de adem benemen zodra je binnenstapt.

Responsive image
2342m²
Responsive image
6
Responsive image
7
Responsive image
yes
Responsive image
2342m²
Responsive image
6
Responsive image
7
Responsive image
yes

Slaapkamers: 6

Badkamers: 7

Woonoppervlak: 2342m²

Leefruimte: 1033m²

Zwembad: yes

Tuin: yes

Parking: yes

Cooling: yes

Opslagruimte: no

Lift: no

Bouwjaar: 2021

Verdieping: Ja

GEBIED
Direct aan golfbaan 5-10 minuten van golfbaan Gelegen nabij golfterrein Uitstekende conditie Exclusief project Hoge plafonds Constructie van hoog niveau Inbouwkasten Volledig ingerichte keuken Complete badkamer Nieuwe badkamers Luxe keuken Pas gebouwd Zwembad Jacuzzi Gymnastieklokaal Wasserij Airconditioning Warm/Koud Volledige vloerverwarming Home cinema Dubbele beglazing Dubbele ramen Automatic garage door Garage Smart Home Draadloze internetverbinding Intelligent systeem Uitzicht op tuin en zwembad Moderne stijl Eigentijdse stijl Speelzone voor kinderen Ruime accommodatie Zitkamer met open haard Woonkamer TV kamer

AANVRAAG MEER INFORMATIE

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling te ontvangen. (* zijn verplichte velden)

U kunt ook contact opnemen met het kantoor via e-mail or phone:
+34 952 830 378 / +34 677 670 480

STUUR ONS EEN BERICHTJE


Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacy beleid



Alternatieven

[alt]

Te koop Villa Costa Del Sol Golden Mile € 13.590.000,-

Prijs € 13.590.000,-

Meer informatie

Nieuwbouw Spanje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x